Vi finner og forteller din historie

Vi er et kommunikasjonsbyrå som kombinerer strategi, kreativitet og teknologi for å finne og fortelle din historie. Vi tror på å skape meningsfulle arbeidsplasser gjennom å gjøre de ansatte og kundene til heltene i historien. Vi skaper resultater når merkevarer får egenart og strategi blir engasjement.

Eksternkommunikasjon

Vi utvikler konsepter og kampanjer for alle medieflater. Vi kan hjelpe deg med alt fra større integrerte kampanjer, reklamefilmer og utendørs til enklere produksjoner til sosiale medier.

Internkommunikasjon

Av og til holder det ikke med et allmøte i kantina for å skape eierskap til den nye strategien. Vi er Norges ledende kommunikasjonsbyrå for deg som ønsker å gjøre strategidokumentene om til engasjement og kultur.

Opplæring

Vi har gått til krig mot kjedelig opplæring i arbeidslivet. Gjennom å kombinere historiefortelling, attraktive brukeropplevelser og læringsteori gjør vi utvikling gøy. Ta kontakt for å høre mer om hvordan spillbasert opplæring kan se ut for dine kollegaer.

Strategisk rådgiving

Vi har alltid et langsiktig og strategisk perspektiv og stiller som strategisk partner og rådgiver når du trenger det. Om det skal planlegges fellesmøter et år frem i tid eller haster kvelden før er vi der for å finne riktig virkemiddel til riktig budskap.